lainquieta.cat | directori sòcies
15786
page-template-default,page,page-id-15786,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,business-directory,wpbdp-view-main,wpbdp-wp-theme-bridge,wpbdp-theme-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

ANNA SERRA
Més informació:

Grow disseny i comunicació / Espai 25. Coworking i creació

Fundadora de Grow Disseny i Comunicació. Estudi de disseny gràfic especialitzat en naming, branding i packaging amb una àmplia experiència en packaging de productes gourmet, sobretot de vins i licors.

Fundadora de l'espai coworking Espai 25 a Solsona. Lloguer d'espais, consultories i formació

 

Telèfon: 670829253
Correu electrònic: anna@grow-tdc.com
AUREMBIAIX SABATER
Més informació:

Aixart, artista visual i plàstica. Obres sobre paper, tela o fusta. Petit i gran format.

Creo obres que formen part de diferents projectes: exposicions, per a galeries i sales d'art. M'inspiro en la poesia, la filosofia i la mitologia. M'interessa transmetre en l'observador emoció, sensibilitat i harmonia estètica.

Telèfon: 679110928
Correu electrònic: aurembiaix.sabater@gmail.com
Facebook: @aurembiaixart
CARME REVELLES
Més informació:

Car MeRevelles Joies

Faig joies personalitzades i col·leccions limitades inspirades en el territori, frases boniques o viatges.  Qualsevol petit detall pot ser una font d’inspiració per començar a treballar a la meva taula de joiera amb materials com la plata o les pedres naturals sense pressa cuidant i mimant tots els detalls de cada peça que faig a mà.

Telèfon: 669696488
Correu electrònic: hola@carmerevellesjoies.com
ELISABET TEMPORAL
Més informació:

The Home Detox Movement

The Home Detox Movement és un moviment que t’ajudarà a desintoxicar casa teva de tot allò que ja no vols a la teva vida i així aconseguir el benestar personal que busques. Les 5 branques que el componen són: desprendiment (desapego), ordre, neteja (tant física com energètica), plantes i decoració.

Telèfon: 699.39.13.99
Correu electrònic: hola@thehomedetoxmovement.com
IOLANDA MAS
Més informació:

Iolanda Mas. Consultora de màrqueting i comunicació especialitzada en estratègia de marca.
Assessoro i acompanyo a empreses a impulsar la seva marca i fer créixer el seu negoci definint estratègies de comunicació, dissenyant la identitat de marca i els plans d’acció per crear una marca poderosa que connecti emocionalment amb el seu client ideal.

Telèfon: 678650218
Correu electrònic: iolanda@iolandamas.com
Instagram: @iolandamascom
Linkedin: iolandamas
MONTSE FERRER
Més informació:

Montse Ferrer. Comunicació.

Ajudo a empreses i emprenedors a argumentar i posar en valor els seus projectes, i a fer únics els seus relats. Redacto plans estratègics, gestiono xarxes socials i relacions amb els mitjans de comunicació, organitzo esdeveniments, i projecto i produeixo accions relacionades amb la comunicació de persones, entitats, organitzacions i institucions.

Telèfon: 617 966 760
Correu electrònic: mferrerort@gmail.com
Instagram: @montseferrercom
MONTSE MAS
Més informació:

Gestoria Mas Solsona

Ens dediquem a l'assessoria laboral, comptable, fiscal, gestoria i assegurances per a petites i mitjanes empreses, autònoms i associacions. La confiança, l'honestedat i el compromís amb el territori són els nostres valors.

Telèfon: 973480095
Correu electrònic: montse@gestoriamas.cat
MONTSE MIQUEL
Més informació:

UN COP DE MÀ. SUPORT PEDAGÒGIC

Ajudo a infants i joves fins als 16 anys a assolir i consolidar tots els aprenentatges escolars, a tenir una actitud positiva davant l’estudi, a augmentar l’autoestima personal i adquirir uns bons hàbits d’estudi per obtenir uns resultats satisfactoris.

Telèfon: 666732422
Correu electrònic: 666732422 – info@uncopdema.cat
Instagram: @uncopdema

MONTSERRAT SOLER
Més informació:

Nubuckcuir. Accessoris artesans de cuir.

Nubuckcuir és una marca slow d'accessoris amb cuir. El seus productes són integrament creats per la dissenyadora i artesana Mon Soler al petit i aïllat atelier a les faldes de Montserrat (Barcelona). Allà es gesta el disseny i les petites col·leccions limitades i numerades.

Correu electrònic: hello@nubuckcuir.com
Facebook: @nubuckcuir
SÍLVIA ARAU
Més informació:

Sílvia Arau. Consultoria turística

Turista i amant dels viatges, sóc assessora en projectes de creació, dinamització i comercialització de projectes turístics. També realitzo tasques d’auditoria en segells de qualitat turística i formació en aquest àmbit.

Telèfon: 646295701|
Correu electrònic: silvia.arauc@gmail.com