lainquieta.cat | Directory Categories DISSENY I COMUNICACIÓ
89
archive,tax-wpbdp_category,term-disseny-i-comunicacio-sector,term-89,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,business-directory,wpbdp-view-show_category,wpbdp-wp-theme-bridge,wpbdp-view-taxonomy,wpbdp-theme-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

DISSENY I COMUNICACIÓ

ANNA SERRA
Més informació:

Grow disseny i comunicació / Espai 25. Coworking i creació

Fundadora de Grow Disseny i Comunicació. Estudi de disseny gràfic especialitzat en naming, branding i packaging amb una àmplia experiència en packaging de productes gourmet, sobretot de vins i licors.

Fundadora de l’espai coworking Espai 25 a Solsona. Lloguer d’espais, consultories i formació

 

Telèfon: 670829253
Correu electrònic: anna@grow-tdc.com
IOLANDA MAS
Més informació:

Iolanda Mas. Consultora de màrqueting i comunicació especialitzada en estratègia de marca.
Assessoro i acompanyo a empreses a impulsar la seva marca i fer créixer el seu negoci definint estratègies de comunicació, dissenyant la identitat de marca i els plans d’acció per crear una marca poderosa que connecti emocionalment amb el seu client ideal.

Telèfon: 678650218
Correu electrònic: iolanda@iolandamas.com
Instagram: @iolandamascom
Linkedin: iolandamas
MONTSE FERRER
Més informació:

Montse Ferrer. Comunicació.

Ajudo a empreses i emprenedors a argumentar i posar en valor els seus projectes, i a fer únics els seus relats. Redacto plans estratègics, gestiono xarxes socials i relacions amb els mitjans de comunicació, organitzo esdeveniments, i projecto i produeixo accions relacionades amb la comunicació de persones, entitats, organitzacions i institucions.

Telèfon: 617 966 760
Correu electrònic: mferrerort@gmail.com
Instagram: @montseferrercom
SÒNIA ESTEVE
Més informació:

Local Coworking / Local Comunicació

Dissenyadora gràfica especialitzada en comunicació corporativa. Direcció creativa i gestió de projectes a l’Estudi Creatiu LOCAL. Fundadora del LOCAL Coworking, un espai de treball compartit a Guissona creat amb molta cura i molt detall. Apassionada, curiosa, observadora i decidida a fer que les coses passin.

Telèfon: 669 421 224
Correu electrònic: hola@localcoworking.cat
Instagram: @local.coworking