lainquieta.cat | Directory Categories EL SOLSONÈS
82
archive,tax-wpbdp_category,term-el-solsones,term-82,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,business-directory,wpbdp-view-show_category,wpbdp-wp-theme-bridge,wpbdp-view-taxonomy,wpbdp-theme-default,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

EL SOLSONÈS

ANNA SERRA
Més informació:

Grow disseny i comunicació / Espai 25. Coworking i creació

Fundadora de Grow Disseny i Comunicació. Estudi de disseny gràfic especialitzat en naming, branding i packaging amb una àmplia experiència en packaging de productes gourmet, sobretot de vins i licors.

Fundadora de l’espai coworking Espai 25 a Solsona. Lloguer d’espais, consultories i formació

 

Telèfon: 670829253
Correu electrònic: anna@grow-tdc.com
AUREMBIAIX SABATER
Més informació:

Aixart, artista visual i plàstica. Obres sobre paper, tela o fusta. Petit i gran format.

Creo obres que formen part de diferents projectes: exposicions, per a galeries i sales d’art. M’inspiro en la poesia, la filosofia i la mitologia. M’interessa transmetre en l’observador emoció, sensibilitat i harmonia estètica.

Telèfon: 679110928
Correu electrònic: aurembiaix.sabater@gmail.com
Facebook: @aurembiaixart
MONTSE MAS
Més informació:

Gestoria Mas Solsona

Ens dediquem a l’assessoria laboral, comptable, fiscal, gestoria i assegurances per a petites i mitjanes empreses, autònoms i associacions. La confiança, l’honestedat i el compromís amb el territori són els nostres valors.

Telèfon: 973480095
Correu electrònic: montse@gestoriamas.cat
SÒNIA ORTEGA
Més informació:

TERRA DÒNIA. La cuina de la Terra.

Terra Dònia fomenta la cura del nostra planeta a través de la relació amb la natura, la cuina natural i energètica, i els 13 sabors amb poma de muntanya elaborats al meu obrador.

Telèfon: 626986788
Correu electrònic: soniajuncosa@terradonia.cat