lainquieta.cat | CURS “SUPERA LES TEVES PORS I VOLA” AMB SÍLVIA CARRÉ
15838
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15838,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 
Category
FORMACIÓ
Tags
09/11/2020

Sílvia Carré, coach experta en gestió de la por, impartirà el curs “Supera les teves pors i vola” adreçat a emprenedores que vulguin treballar el seu autoconeixement i la seva capacitat de superació.

 

OBJECTIUS

La por sorgeix davant aquelles situacions noves i desconegudes. Tot i l’experiència que puguis tenir com emprenedora, de vegades et pot paralitzar fins al punt de fer-te perdre oportunitats. Però la por també té la se va cara impulsiva, mostrant que al teu davant tens un camí ple de noves oportunitats  per descobrir i explorar.

Aquest taller està creat amb la intenció de facilitar-te eines per entendre i gestionar la por limitant, convertir-la en por impulsiva i a prendre a aporfitar les oportunitats que ofereix.

 

METODOLOGIA

Taller pràctic, experiencial i dinàmic sobre la metodologia certificada Feel the Fear and Do it Anyway de Susan Jeffers.

 

PROFESSORA

Sílvia Carré

Coach porfessional PCC per la International Coach Federation

Feel the Fear and Do It Aniway Licensed Trainer

Certificada en la metodologia Bridge d’estils relacionals

 

Dates: 9 i 16 de novembre

Horari: de 10 a 14 hores

Lloc: Sala Cultura de l’ajuntament de Solsona

Preu per a sòcies: gratuït

Preu per a no sòcies: 70€