lainquieta.cat | NOSALTRES
15345
page-template-default,page,page-id-15345,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

La nostra història arrenca a Solsona un dilluns de novembre.

 

Som un grup d’empresàries i emprenedores del Solsonès, el Bages, el Berguedà i la Segarra que, després d’anys coincidint com a alumnes en diferents cursos i seminaris, decidim continuar trobant-nos i fer xarxa entre nosaltres.

 

Després de més d’un any de trobades “clandestines”,  prenem la iniciativa de crear una xarxa que vagi més enllà de nosaltres i que pugui donar sortida a les inquietuds que tenim com a dones compromeses amb el talent femení, l’emprenedoria i el desenvolupament del territori.

 

I d’aquí neix La inquieta, una xarxa amb un tarannà fresc, creatiu i compromès, pensada per unir i connectar emprenedores de diferents punts del territori català.

 

Durant aquest procés hem rebut el suport de diferents administracions públiques com l’Agència de Desenvolupament Solsona Cardona, el SOC i altres administracions del Solsonès que han posat els recursos per fer possible aquest projecte.

els nostres valors

COMPROMÍS

CREATIVITAT

COOPERACIÓ