lainquieta.cat | Política de privacidad
3
page-template-default,page,page-id-3,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpbdp-with-button-styles,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Des de La Inquieta. Xarxa d’emprenedoria i lideratge femení volem oferir una experiència de navegació i garantir la màxima privacitat i transparència en l’ús de les dades de caràcter personal. Per això complim les mesures de seguretat que recull el Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades.

 

 1. Qui és el titular d’aquesta pàgina web i responsable d’aquesta Política de Privacitat?

El titular d’aquesta pàgina web i responsable de les teves dades és:

LA INQUIETA. XARXA D’EMPRENEDORIA I LIDERATGE FEMENÍ

C/ Llobera, 31

25280 Solsona

T +34 9734810 09

Correu electrònic: xarxalainquieta@gmail.com

CIF: G25844374

 

 1. Com hem obtingut les vostres dades?

Si ets una sòcia o si has participat en alguna de les nostres activitats, formacions, sessions informatives o qualsevol altra iniciativa promoguda des de la nostra entitat, és probable que tinguem les teves dades.

 

 

 1. En quins apartats de la nostra pàgina web recollim dades?

3.1.  A través de la pàgina Contactar: http://wwwlainquieta.cat/contactar

3.2 A través de la pàgina Fes-te sòcia: http://wwwlainquieta.cat/festesocia

3.3  A través de la pàgina L’Inquietori, el directori de sòcies de l’entitat que vulguin que el seu projecte aparegui al web. http://wwwlainquieta.cat/inquietori

3.4 A través del nostre correu electrònic: xarxalainquieta@gmail.com pots escriure’ns i/o requerir la informació que consideris necessària per aclarir els dubtes relacionats amb la nostra entitat, propostes, activitats o qualsevol altre aspecte.

3.5.  A través de les inscripcions a activitats, esdeveniments o formacions organitzades per La Inquieta.

3.6.  A través de la subscripció al butlletí informatiu.

Per subscriure’s a qualsevol butlletí, per aparèixer a l’Inquietori (el directori de sòcies) o en qualsevol dels formularis de contacte de la web, la persona usuària haurà d’acceptar la política de privacitat i protecció de dades.

3.5. A través de les xarxes socials

La Inquieta no utilitzarà el seu perfil a les xarxes socials per a la recollida de dades que apareguin als perfils d’altres usuaris tal com es recull a l’apartat 11 de la present política.

 

 1. Quines dades recollim?

Les dades que recollim són aquelles necessàries per mantenir una relació amb les persones usuàries vinculades a l’entitat.

Les dades personals de les persones sòcies, participants en les activitats organitzades o proveïdores de serveis, així com les dades de facturació, s’utilitzen per garantir l’adequada gestió de les activitats esmentades i les recollides a la nostra missió.

 

 1. Quin és l’objectiu de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades és la de mantenir un contacte directe i personalitzat amb les sòcies, participants en les activitats o proveïdors de serveis.

Mitjançant aquest contacte directe i personalitzat La Inquieta posa en pràctica la seva missió de connectar diferents projectes liderats per dones, oferir-los un espai de connexió, formació,  creixement i visibilitat, entre d’altres.

 

 1. Per quin motiu podem tractar les vostres dades personals?

El tractament de les vostres dades personals permet garantir la vostra relació amb La Inquieta. Xarxa d’emprenedoria i lideratge femení com a persona sòcia de l’entitat o com a persona que sol·licita informació o participa en activitats organitzades per l’entitat. L’enviament d’informació sobre activitats o iniciatives de l’entitat respon a un interès legítim de La inquieta.

 

 1. Ús de les dades personals i ús de les dades per a finalitats comercials

La Inquieta comunica a les persones usuàries que les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:

7.1. Atendre i resoldre les sol·licituds o dubtes requerides per les persones usuàries

7.2. Procedir al suport en el tràmit d’incorporació com a sòcia de l’entitat, així com gestionar el pagament de quotes, inscripcions i generació de rebuts.

7.3. Informar de novetats o notícies relacionades amb La Inquieta mitjançant correu electrònic.

7.4. Enviar informació que es consideri que pugui ser d’interès per a les persones usuàries i que estigui alineada amb la missió i els valors de l’entitat.

7.5. Les persones que ho desitgin poden oposar-se a rebre aquest tipus de comunicacions ara o en qualsevol moment, escrivint a xarxalainquieta@gmail.com o rebutjant l’enviament de nous correus electrònics per part de l’entitat.

 

 1. Compartir informació amb tercers

La informació facilitada per part de les persones usuàries s’utilitza per a enviar informació relacionada amb l’activitat de l’entitat i no es reenvia ni comparteix amb tercers.

 

 1. Consentiment inequívoc per al tractament de les seves dades

9.1. Consentiment de les persones físiques

En compliment del que exigeix el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que la persona usuària  ens faci arribar o enviï dades personals haurà de donar el seu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les seves dades.

També, quan ens escrigui a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web, estarà acceptant expressament que puguem demanar les seves dades per la finalitat o petició que ens hagi indicat.

Amb aquesta (s) acció (és), ens està manifestant de forma lliure i inequívoca que està d’acord amb que La Inquieta. Xarxa d’emprenedoria i lideratge femení, tracti les seves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

La persona usuària garanteix que les dades personals facilitades a l’entitat són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

La seva acceptació de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això d’acord amb el que disposa la legislació vigent.

9.2. Consentiment de les persones jurídiques o professionals per al tractament de les seves dades

L’informem que, si vostè actua en representació d’una persona jurídica o com a professional independent, ens autoritzarà a que li fem arribar informació relacionada amb els serveis contractats, d’una banda, o bé informació de les activitats de l’entitat, en els moments oportuns a través de l’acceptació de la present política de privacitat.

Així, quan es doni d’alta o sol·liciti alguna informació relacionada amb l’entitat a través dels canals establerts per l’entitat mitjançant la pàgina web, la seva informació també podrà ser tractada amb finalitats de comunicació i difusió sempre i quan així ens ho hagi autoritzat.

 

 1. Sobre els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit

 

El Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016 ha implementat una sèrie de garanties jurídiques que permeten a la persona usuària exercir els seus drets i accions relacionades amb el tractament de les seves dades.

La Inquieta ofereix la garantia legal de l’aplicació d’aquests drets per la qual cosa, les persones usuàries, quan així ho considerin convenient, podran fer ús dels seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit escrivint al correu electrònic de contacte i domicili indicats al capdamunt, és a dir, al correu: xarxalainquieta@gmail.com indicant de manera expressa la petició que desitja realitzar: accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat o oblit.

No obstant això, és important que com a persona usuària tingui en compte que la informació que ja hagi compartit amb altres usuaris per altres vies podria continuar essent visible i que l’entitat s’exonera de tota responsabilitat en relació amb l’eliminació d’aquesta informació.

De la mateixa manera, La Inquieta no controla el sistema de renovació dels mecanismes de recerca de tercers, podent contenir-se en aquests mecanismes certa informació del perfil públic que ja hagi estat cancel·lada per l’entitat però que encara consti en Internet per la redifusió de la mateixa, i en aquest cas, recomanem es dirigeixi als responsables d’aquestes plataformes per sol·licitar la cancel·lació o l’exercici d’un dret a l’oblit.

 

 1.  Política a les xarxes socials

La Inquieta disposa d’un perfil a la xarxa social Instagram @xarxalainquieta.

Així, en virtut del que disposa el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, l’entitat és “Responsable del tractament de les seves dades” amb motiu de l’existència d’aquest perfil a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideix incorporar el seu perfil com a seguidor o seguidora  o donant un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, accepta la present política, on li expliquem els seus drets i sobre com fem servir les seves dades.

En qualitat de responsable del tractament de les seves dades, garantim la confidencialitat en el tractament i el compliment dels seus drets, tot sempre sota els efectes del Reglament abans esmentat.

D’altra banda, l’informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes que realitzem, activitats que es fan des de l’entitat o d’interès per a les sòcies.

 

 1. Política de cookies

La Inquieta utilitza galetes de tercers per al seguiment i millora de determinades funcionalitats i serveis de la web.

 

 1. Modificació de la present Política de Privadesa

La Inquieta. Xarxa d’emprenedoria i lideratge femení es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals de les persones usuàries de la pàgina web.

En cas que aquesta modificació afectés pel que fa al tractament de les seves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-li d’aquesta realitat perquè indiqui la seva conformitat o disconformitat.

Es recomana a la persona usuària, en tot cas, que procedeixi a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web cada vegada que hi accedeixi.